Havening Techniques är en otroligt effektiv ny typ av sensorisk exponeringsterapi som är framtagen av Dr Ronald Ruden efter över 16 års forskning kring trauma, fobier och hur de kodas och kan avkodas. Det är metoden som hypnotisören Paul McKenna rekommenderar varmt och som idag används för behandling av trauma hos krigsveteraner i England.

Detta är det enda stället i Sverige där du kan få lära dig hur du kan använda dig denna enkla och praktiska metod för att lösa emotionella trauman, post-traumatisk stress, fobier och andra stressbeteenden effektivt och ofta på en eller två sessioner. Jag är internationellt godkänd och certifierad utbildare i Havening Techniques.

Havening Techniques är ett perfekt komplement till KBT, samtalsterapi, hypnos och alla former av tapping. En genomtänkt vetenskaplig grund och förklaringsmodell speglas i hur metoden är strukturerad och tillämpas. Jag arbetar själv både med hypnos och tapping och tycker att Havening är ett fantastiskt komplement, men också en genomtänkt struktur som jag använder med andra metoder.

Kursen är två dagar, det finns möjlighet till certifiering. Jag som håller kursen är internationellt certifierad Havening Techniques Trainer.

Längd: Två dagar
Tid6-7 Februari 2019
Plats: Abstract Media & Training AB Stockholm
Instruktör: Ulf Sandström
Språk: Engelska och Svenska
Tid: 09:30-1700
Pris: 7.400 kr plus moms
Certifiering finns som möjlighet (Ingår) och då krävs genomgången online kurs i juridik och etik (980 kr). Certifiering förnyas årligen.

Dr Ronald Ruden som har skapat Havening Techniques är författare till When The Past is Always PresentEmotional traumatization, causes and cures – en nydanande bok om hur vi kan behandla traumatiska upplevelser effektivt och skonsamt.

Metoden passar bland annat in i Dr Bessel Van Der Kolks syn på hur behandling av trauma kan och bör angripas med utgångspunkt från den forskning i området som påvisat brister i tidigare paradigmer under senare år.En inspirerande bok i ämnet är The Body Keeps the Score som sammanfattar hans 30-åriga erfarenhet i området.

Anmäl dig här. Vi behöver din anmälan snarast för att kunna hålla en plats. Första omgången kommer endast 14 personer att kunna få gå kursen. Faktura skickas med betalning och full återbetalning senast en månad innan kurstillfället. Om du behöver ställa in med mindre än en veckas varsel innehålls kursavgiften. Kursavgiften återbetalas självklart mot sjukintyg för dig eller närstående om det är orsaken.

Anmäl dig här >>

Så här säger de som gått kursen:

“Mycket intressant och förbluffande effektivt. Ett perfekt nytt verktyg för att använda med klienter. Instruktörerna var inspirerande. Fantastiskt verktyg även för själv-hjälp”
Fredrik Praesto, Hypnotisör och NLP-specialist.

“Mycket bra teori och praktik. Nu har jag ännu ett perfekt och användbart verktyg i mitt yrke som hypnoterapeut.”
Ulf Dextegen, Hypnoterapeut.

“En väldigt användbar teknik på så många sätt. Jag kommer att använda den som en hypnosinduktion, men också som ett extra verktyg inom både hypnos och NLP – stort tack”
Anette Östlin, Hypnoscoach och NLP-practitioner.

“Mycket bra… tydlig struktur och väl sammanhållet, lekfullt och “lagom” blandning”
Johan Lexhagen, Egosum AB

“Tack så mycket” Detta är ett fantastiskt verktyg och jag kommer absolut att använda det och sprida det till andra. En välstrukturerad kurs dessutom.”
Gunilla Hamne, Internationell trauma-konsult.

“Fantastisk kurs. Bra balans mellan teori/praktik. Underbara deltagare. Inspirerande tränare. Älskar metaforen om stressbägaren (Bucket of Resilience) – vill se den på film!”
Jan-ove Sjöhold, Inzight AS.

Anmäl dig här >>

 

“Mina erfarenheter av Havening och tankar kring “Hypno-havening”. Jag tycker kursen var riktigt riktigt bra och jag är helt övertygad om att jag kommer ha nytta av det som lärdes ut. Det känns som att Havening och hypnos är utmärkta att kombinera. Det är 2 starka metoder i sig själv och för mig ser det ut som att de arbetar bra ihop. 1+1=3 skulle jag vilja påstå :)”
Emil J

“Underbar kurs! Väldigt lärorik och denna kunskap kommer jag att använda ofta”

“Över förväntningar! Bästa läraren någonsin! Tacksam och entusiastisk, stärkt med stor tilltro till Havening startar jag min egen utveckling och hjälp till andra. Ett stort tack!”

“Kursen har fyllt mina förväntningar 🙂 Jag känner att det här blir en stor positiv förändring i mitt liv :)”

“Kursen har varit helt fantastisk, jag lärde mig att vara lugnare och känna mig starkare”

“Tack! Ulf, kursen var helt sinnessjukt fantastisk, Ser fram emot nästa + certifiering!”

“Vad har kursen gett mig?
– Självinsikt
– Självförstroende
– Att jag kan hjälpa andra med teknikerna
– Att jag kan lugna andra
– Minska stress och negativa känslor
– Att jag kan stärka människor”

“Stärkande, en och annan polett som ramlade på plats. Hade fördel av hypnoskunskapen…”

“Ett par dagar med mycket nya intryck. Fantastiskt!!”

“Toppbetyg, Super! Stort tack Ulf!”

Anmäl dig här >>

>